BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Senest 8-10 uker etter bryllupet får dere tilsendt en flott gaveboks med blant annet minnepenn. På den vil dere finne to mapper:

 1) Bilder i full oppløsning
– Dere velger selv hvor dere vil bestille store print, lage takkekort, album, fremkalle bilder og så videre.

2) Bilder i webkvalitet
– De samme bildene i mindre størrelse, tilpasset og optimalisert for best mulig visning på web.

 

PORTRETTFOTOGRAFERING

Senest innen 4 uker etter fotograferingen leveres bildene i et online galleri. Oversiktlig og enkelt! Galleriet er tilgjengelig i to uker, og dere velger selv ut de bildene dere ønsker å beholde. Se priser her. Et bilde som finnes i både farge og sort-hvitt regnes som én fil. Favoriser de dere vil ha, gå deretter til samlingen over favorittene og last ned bildene i full oppløsning og webkvalitet ved hjelp av en kode. Faktura sendes på e-post etter nedlastning.

 

ØVRIG INFORMASJON

– Bildene er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Dere får fri privat bruksrett til bildene, men fotografen beholder opphavsretten. Ved bruk av en tredjepart skal det være godkjent av fotografen. Bilder kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten samtykke.

– Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen markedsføring, sosiale medier og i eventuell deltakelse i konkurranser. Dette er standard praksis blant fotografer, men jeg gir kunder mulighet til å gi beskjed om det er spesifikke bilder dere ikke ønsker publisert.

– Ved publisering og bruk skal fotografen krediteres: «Foto: Yngvill Salvesen».

– Bilder som brukes skal være identiske med de som er levert. Det er ikke tillatt å redigere bildene. Dette er for å beskytte fotografens arbeid. Eksempel: Ikke bruk Instagram-filtre og lignende, og beskjær kun hvis det er nødvendig. I tillegg, så langt det er mulig, last opp originalfiler fra PC/MAC i de tilfellene det er mulig for å få best mulig kvalitet. Unngå skjermbilder og bilder lagret fra f.eks Facebook. Det vil gå utover kvaliteten. 

Profilbilder på Facebook: Facebook vil automatisk prøve å beskjære profilbilder under opplastning, som gjør at store deler av bildet forsvinner. For å unngå dette, last opp via nettleser på PC/Mac og velg «Hopp over beskjæring» for å beholde orginalformatet. Det ser mye bedre ut!

Ønsker dere justeringer på noen av bildene? Ta kontakt, så hjelper jeg!

Legg veldig gjerne igjen en anmeldelse på min Facebook-side.
Det setter jeg stor pris på!