Kjære brudepar

Først og fremst: gratulerer med det største og viktigste valget. Nemlig hverandre!

I planleggingen av et bryllup er det mange valg som skal tas, store og små – og valget av fotograf kan være et av de viktigste.

Lite visste jeg for noen år siden at jeg med tiden skulle jobbe som bryllupsfotograf, men gjett om jeg elsker det! Sammen med min kjære dokumenterer og foreviger vi en av de største dagene i andre menneskers liv. Det er fantastisk å være vitne til at to personer gir hverandre ja med sine nærmeste rundt seg. Det er en tillitserklæring og et privilegium. Vi er stolte og takknemlige for å få gjøre det!

Min tilnærming til bryllupsfotografering er dokumentarisk og historiefortellende. Det er en journalistisk tilnærming hvor vi foreviger dagen akkurat slik den er – uansett om det er strålende sol eller regn. Gjennom hele dagen er vi på utkikk etter å fange de fantastiske øyeblikkene som utspiller seg, store som små. Vi har god erfaring fra bryllup og vil dermed kunne forutse mange øyeblikk og stå klare til å fange dem når de inntreffer. Vi arbeider på en diskret måte store deler av dagen, og jo mindre dere tenker over vår tilstedeværelse, jo bedre! Denne tilnærmingen mener jeg skaper de beste og mest naturlige bildene, og det er ofte disse man vil sette størst pris på i ettertid. Dere skal kunne senke skuldrene og nyte drømmedagen til det fulle og vite at jobben er i trygge hender. Ethvert bryllup er unikt, og vi vil sørge for at bildene forteller historien om hvordan deres bryllup var.

Jeg tilbyr kun hel- og halvdagsfotografering, nettopp fordi jeg ønsker å være tilstede store deler av dagen for å forevige og fortelle en innholdsrik og sammenhengende historie. En bryllupsdag er så mye mer enn bare vielse og portretter! Vårt mål er at dere gang på gang skal kunne gjenoppleve dagen gjennom bildene i ettertid. For når dagen er omme er det minnene dere står igjen med. De er viktige!

Verdsetter dere betydningen av historiefortelling og er enig i at de beste bildene er de som fanger følelser og naturlige øyeblikk? Kan vi være fotografene dere leter etter? Da vil jeg veldig gjerne høre mer om dere to og planene for bryllupet!

HELDAGS BRYLLUPSFOTOGRAFERING 

- To fotografer
- Fotografering 10 timer
- Ca. 500 digitale filer i full oppløsning, ferdig redigert i en kombinasjon av farge og svart/hvitt
- Slideshow med fotografens favoritter
- Flott gaveboks med minnepenn og utvalgte små print

28 000,-
+ reisegodtgjørelse

--

- Valgfritt:
Gratis kjærestefotografering i forkant - betal kun for filer

HALVDAGS BRYLLUPSFOTOGRAFERING

- To fotografer
- Fotografering 5 timer
- Ca. 200 digitale filer i full oppløsning, ferdig redigert i en kombinasjon av farge og svart/hvitt
- Slideshow med fotografens favoritter
- Flott gaveboks med minnepenn og utvalgte små print

20 000,-
+ reisegodtgjørelse

--

- Valgfritt:
Gratis kjærestefotografering i forkant - betal kun for filer

TO FOTOGRAFER

Min kjære har også stor interesse for fotografering, og denne interessen dyrker vi sammen året rundt. Det er fantastisk! Når det kommer til bryllupsfotograferinger tar jeg ansvar for det administrative og alt før- og etterarbeid - og vil være den som leder an på bryllupsdagen. Han bidrar under fotograferingen på selve dagen og vil være med på å skape et enda bedre sluttprodukt. Dette fordi to fotografer naturlig nok vil kunne være to steder på samme tid og fange flere øyeblikk. To fotografer gir kundene mye for pengene. For oss er det også en stor trygghet - samarbeidet betyr mindre stress og større rom til å skape de beste bildene. Så langt det er praktisk mulig vil han være med hele eller deler av dagen.

Instagram: jesper_moerkholt

ØVRIG INFORMASJON

– Det tas forbehold om prisendringer, og gjeldende pris på bookingtidspunkt er endelig.
– Booking av heldagsfotografering prioriteres foran halvdagsfotografering.
– Ved booking signeres kontrakt, og det faktureres et reservasjonsgebyr på 5000,- av pakkeprisen for å sikre datoen.
– Ekstra timer kan legges til for 1500,- per time. Prisen inkluderer også et større utvalg bilder.
– Reisegodtgjørelse er inkludert opptil 50 km, deretter 5,- pr km.

 

Alle priser inkluderer 25% mva.