Hei! Jeg er Yngvill – en portrett og bryllupsfotograf på Sørlandet. Jeg kommer fra bygda Froland og bor i Kristiansand sammen med min kjære Jesper og vår datter som ble født høsten 2018.

 

Min store lidenskap er å fange ekte, naturlige øyeblikk og fortelle historier gjennom bilder! Jeg har alltid elsket å fotografere, men da jeg med tiden fikk flere og flere henvendelser bestemte jeg meg for å ta interessen videre og bygge opp mitt eget foretak. På samme tid møtte jeg Jesper som også hadde en grunnleggende interesse for fotografi, og det gjorde at vi fikk en felles interesse helt fra starten av. Sammen har vi investert i utstyr og kunnskap, og det hele har gått fra å være en hobby til å bli noe som betyr noe helt spesielt for oss og som vi elsker å drive med. Jeg føler meg privilegert som får ansvaret om forevige mennesker gjennom små og store øyeblikk som blir til minner for resten av livet. For meg er bilder mye mer enn «bare et bilde». Det er tidløse minner, og verdien av dem bare vil øke med årene.

På fritiden tilbringer jeg mye tid med venner og familie, trener tung styrke, bruker mye tid foran Macen – og ikke minst jobber jeg hele tiden for å nå nye mål gjennom min egen Bucketlist!

Min faglige bakgrunn er videregående innen mediefag med fordypning i fotografi, deretter bachelor- og mastergrad innen IT og Informasjonssystemer. Til daglig jobber jeg som konsulent i et spennende teknologiselskap, og ved siden av dyrkes fotografering til det fulle. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, og har hittil snart besøkt 40 land. Derfor er bryllupsfotografi helt perfekt ettersom det gir meg muligheten til nettopp det! Med andre ord.. Skal dere gifte dere i utlandet blir jeg gjerne med!

– Yngvill