Hei – jeg er Yngvill, en portrett og bryllupsfotograf på Sørlandet. Jeg kommer fra Froland (ei bygd i Aust-Agder), og bor i Kristiansand. Min store lidenskap er å fange ekte, naturlige øyeblikk og fortelle historier gjennom bilder.

Lite visste jeg at jeg med tiden skulle drive med bryllupsfotografering – men gjett om jeg elsker det! Jeg har alltid elsket å fotografere, men det var først da jeg fikk flere og flere henvendelser om å fotografere i bryllup at jeg bestemte meg for å ta interessen videre og bygge opp eget foretak. På samme tid møtte jeg min kjære Jesper (som også hadde en grunnleggende interesse for fotografi) og det gjorde at vi fikk en felles hobby helt fra starten av. Sammen har vi investert mye i utstyr og kunnskap, og det hele har gått fra å være en hobby til å bli noe som betyr noe helt spesielt for meg og som jeg elsker å drive med. Jeg føler meg privilegert som får ansvaret om forevige små og store øyeblikk som blir til minner for resten av livet. For meg er bilder mye mer enn «bare et bilde». Det er tidløse minner, og verdien av dem bare vil øke med årene.

På fritiden tilbringer jeg mye tid med venner og familie, trener tung styrke, bruker mye tid foran Macen – og ikke minst jobber jeg hele tiden for å nå nye mål gjennom min egen Bucketlist!

Min faglige bakgrunn er videregående innen mediefag med fordypning i fotografi, deretter bachelor- og mastergrad innen IT. Til daglig jobber jeg som konsulent i et spennende teknologiselskap, og ved siden av dyrkes fotointeressen til det fulle sammen med min kjære. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, og hittil har jeg snart besøkt 40 land. Med andre ord.. Skal dere gifte dere i utlandet blir jeg gjerne med!

– Yngvill